joi, 14 aprilie 2016

Evenimente pentru weekend II

Salutare tuturor,

Este joi, deci weekendul este aproape și, așa cum am obișnuit până acum, am să vă prezint o serie de evenimente ce au loc în perioada aceasta!

Pe 16 aprilie, adică sâmbătă, ne vedem la Berăria H, pentru un târg 100% românesc! Intrarea este liberă, iar brandurile românești de fashion și nu numai vă așteaptă între orele 10 și 19 să le descoperiți produsele!
Toate detaliile le puteți găsi aici: https://www.facebook.com/events/539027369608938/ !

Yard Sale? Yes, please! Second Chance Yard Sale vă dă întâlnire tot weekendul, între orele 10 și 18, la Gargantua Anniversaire! Ce găsim aici? Chilipiruri, mici comori ascunse care abia așteaptă să-și găsească stăpân!
Intrați pe pagina evenimentului și aflați restul amănuntelor: https://www.facebook.com/events/1710001745905300/ !

Dacă vreți să faceți o mică excursie, vă recomand să mergeți la Castelul Bran! De ce? Pâi au o expoziție super simpatică de jucării vechi! Expoziția este deschisă până pe 20 aprilie, așa că weekendul acesta este nimerit pentru a o vizita!
Informații privind colecția, dar și despre costuri, găsiți aici: https://www.facebook.com/events/946114952123401/ !

Tot un fel de yard sale, dar virtual de data aceasta - Bazar pentru Răzvan, se desfășoară pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1077773582283307/?active_tab=highlights !
Ce puteți face aici?! Pai donați, cumpărați sau faceți schimb de obiecte! Intrați și aruncați un ochi, mai ales dacă aveți copii, o să descoperiți lucruri extrem de interesante!


Dacă doriți să descoperiți locuri interesante ale Bucureștiului, Fundația Calea Victoriei organizează plimbări prin zonele istorice ale orașului.
În acest weekend puteți descoperi parcul Ioanid și Icoanei, sub îndrumarea lectorului Anita Sterea! Eu am participat la astfel de evenimente și vă asigur că este o experiență unică, plină de informații cel puțin interesante!
Pentru înscrieri este suficient să accesați linkul: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2010/descopera-parcul-ioanid/ ! 

Acestea fiind spuse, vă doresc un weekend plin de frumos! Și dacă aveți pe listă alte evenimente împărtășițile cu mine!

V-am pupat!







Disclaimer: Imaginile și textele de pe blog îmi aparțin. Înainte de a folosi vreun text sau vreo fotografie trebuie să-mi cereți acordul scris. Nu sunt plătită de către societățile sau brandurile menționate pentru a scrie despre ele. Punctele de vedere sunt strict personale și nu sunt afiliată acestor companii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu